Korte omschrijving van een aantal belangrijke functies

International Principal Manager

Een persoon met marketing verantwoordelijkheden in verschillende landen, die een marketing plan ontwikkelt en uitvoert, en de merkbekendheid en de merkidentitiet voor een aantal producten in dezelfde categorie doet groeien in verschillende landen.

Principal Manager

Een persoon met marketing verantwoordelijkheden in een bepaald gebied (vb Frankrijk), die een marketing plan ontwikkelt en uitvoert, en de merkidentiteit voor een aantal producten in dezelfde categorie doet groeien.

Key Account Manager

Een persoon die voor een bepaalde productencategorie de relaties met de belangrijkste spelers in de distributie (F1-Nielsen) ontwikkelt en verantwoordelijk is voor de onderhandelingen van de desbetreffende producten.

Klantendienst

Deze persoon verbindt Pietercil met de klant. Hij ondersteunt het werk van de verkoopploeg met administratieve taken binnen het bedrijf, teneinde diensten, vragen en bestellingen van klanten uit te voeren.

Sales Promotor

Een verkoper die de omzet van onze producten in de distributie ( Nielsen – F1 categorie) verhoogt door bestaande klanten te bezoeken binnen een bepaalde regio (vb. Brussel, Antwerpen,...) en zo de belangstelling voor onze producten bij hen te stimuleren.

Replenisher

Deze persoon maakt deel uit van het “supply chain” proces. Hij implementeert het proces van planning en controle, van de efficiënte en effectieve stroom en opslag van goederen en diensten alsmede de betrokken informatie van punt van oorsprong (principalen) tot verkooppunt (distributie), ten einde te voldoen aan de wensen van de klant.

Pietercil handelt als een verlengstuk van uw organisatie